Werken bij Wemos

Bij Wemos werken we iedere dag aan een wereld waarin mensen zo gezond mogelijk kunnen leven. Wij doen dat door – samen met partners – te kijken naar onderliggende redenen voor ongelijkheid, duurzame oplossingen te bedenken en deze onder de aandacht te brengen van de Nederlandse overheid, de EU en multilaterale organisaties.  

Ons team is divers, zowel in nationaliteit, achtergrond en expertise. We hebben veel ‘global health advocates’; dat zijn de experts op de inhoud en beleidsbeïnvloeding. Daarnaast werken er communicatiespecialisten, medewerkers planning, monitoring, evaluatie en leren, en financiële en administratieve medewerkers bij Wemos. 

Wat ons bindt? Een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en een groot doorzettingsvermogen. 

De sfeer is informeel en we werken graag samen. Bovendien werken we met diverse nationale en internationale partnerorganisaties. En we werken hybride: gedeeltelijk vanuit huis en deels op ons moderne kantoor in het centrum van Amsterdam (met lekkere lunches!).

Vacatures

Indien we openstaande vacatures hebben, dan vind je die hieronder. Zo niet, houd dan onze website en sociale media in de gaten voor mogelijke vacatures in de toekomst.

HR officer
We are looking for an enthusiastic Human Resources officer to join our Finance & Operations team. Are you an all-round HR professional who likes to play a broad role in HR; from recruitment to onboarding, from appraisals to learning, ensuring all team members can optimally perform? Then this might just be the opportunity for you. Read more.

“Gezondheid is een mensenrecht. Toegang tot medicijnen hoort daarbij. Ik weet uit eigen ervaring dat dat niet vanzelfsprekend is en dat is de reden dat ik werk voor Wemos. Mijn broer is overleden aan CF, ook wel bekend als taaislijmziekte. Het feit dat je weet dat er een medicijn is dat goed voor je kan werken, maar niet bereikbaar is vanwege de prijs, vind ik niet te verdragen. Wemos zet zich in om deze ongelijkheid te veranderen."
Ella Weggen, global health advocate bij Wemos

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube