Steun ons

Om zo gezond mogelijk te kunnen leven, is toegang tot goede gezondheidszorg cruciaal. Toch hebben veel mensen in de wereld beperkte of helemaal geen toegang tot de zorg die zij nodig hebben. Dat kan en moet anders! Gezondheid is een basisbehoefte en een universeel mensenrecht.

Doneer

Met jouw steun draag je bij aan een eerlijkere wereld waarin iederéén toegang heeft tot goede gezondheidszorg. Je bepaalt zelf het bedrag en of je bijdrage eenmalig is of maandelijks. Heel hartelijk dank!

Ja, ik wil Wemos steunen

Vergroot onze zichtbaarheid

Wij vragen aandacht voor de onderliggende oorzaken van gezondheidsongelijkheid en sporen beleidsmakers aan om structurele veranderingen door te voeren om gezondheid wereldwijd te verbeteren. Daarbij werken we samen met partners en netwerken over de hele wereld om onze impact te vergroten.

Wil jij onze acties ondersteunen? Je kunt ons helpen door onze berichten op sociale media (voornamelijk Twitter, LinkedIn en Instagram) te liken of te delen. Dat vergroot onze zichtbaarheid en ons bereik. Bedankt, we waarderen je steun!

En wil je op de hoogte blijven van ons werk? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

"De regering en partners moeten zorgen voor goede werkomstandigheden voor dat zorgmedewerkers. Als iemand met een lege maag komt werken, geloof ik niet dat zij of hij goede diensten kan verlenen."
Brighton, Verloskundige, Ngokwe Health Centre, Malawi

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube