Veelgestelde vragen

Jouw donatie helpt ons bij te dragen aan een wereld waarin iedereen zo gezond mogelijk kan leven. We brengen structurele verandering teweeg door beleid te beïnvloeden. We kaarten oorzaken van problemen aan, presenteren oplossingen en roepen op tot actie. Dat doen we vaak samen met organisaties in landen waar gezondheidsongelijkheid erg groot is. Samen verbeteren we gezondheidssystemen en daarmee het welzijn van mensen wereldwijd. Jouw bijdrage komt direct ten goede komt aan die doelstelling.

Wemos gaat heel bewust en zorgvuldig om met het geld dat we van onze donateurs ontvangen. Wemos is een CBF-Erkend Goed Doel. Voor meer informatie hierover, kun je kijken op de website van het CBF: https://www.cbf.nl.

Gezondheid is voor iedereen essentieel. Elk mens heeft recht op goede gezondheidszorg en bescherming tegen ziektes. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door gebrek aan medisch personeel, slechte toegang tot medicijnen en ondermaatse financiering van gezondheidssystemen, is het voor veel mensen niet mogelijk om hun optimale gezonde leven te leiden. Wij geloven dat dit anders kan!

Jouw steun is belangrijk om te kunnen blijven investeren in duurzame oplossingen voor deze ongelijkheid zodat iedereen in de wereld zo gezond mogelijk kan leven. Gezondheid is toch het belangrijkste wat er is?

Donaties worden op of rond de 25e van de maand afgeschreven. 

Dat kan, bijvoorbeeld via internetbankieren. Je kunt een bedrag overmaken o.v.v. ‘donatie’ naar NL25 INGB 0004 2657 27 t.n.v. Stichting Wemos. We zijn dankbaar en blij met iedere gift!  
Als je op deze manier doneert, kunnen wij jou echter niet bedanken of op de hoogte houden van de impact die je met jouw gift maakt. Dat kan wel indien je doneert via onze donatiepagina. 

Je kunt een adreswijziging of andere wijzigingen doorgeven op het emailadres: service@wemos.nl.

Vind je het donatiebedrag (op dit moment) te hoog? Dan kun je dat verlagen. Zo blijf je ons toch steunen om duurzame oplossingen te vinden zodat iedereen toegang heeft tot goede gezondheidszorg. 

Wil je toch je donatie opzeggen? Stuur een e-mail naar service@wemos.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je donatie wordt stopgezet en dat jij daarvan een bevestiging ontvangt.

In de e-mails die je ontvangt staat onderaan een link waarmee je je kunt afmelden. Ook kun je een mailsturen naar service@wemos.nl. Dan zorgen wij dat je geen e-mails meer van ons ontvangt. 

Je kunt je vraag hieronder opschrijven en insturen of een mail sturen naar service@wemos.nl. Bel je liever? Wij zijn tijdens kantoortijden bereikbaar op 020-4352050. 

Heb je een andere vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube