Photo of Valeria Huisman, manager communication. Foto van Valeria Huisman, manager communicatie.

Valeria Huisman

Manager communicatie

“Wereldwijde onrechtvaardigheid en de fundamentele verschillen in kansen die mensen hebben in hun leven, hebben mij altijd bezig gehouden. Waarom zou de één wel toegang hebben tot basisbehoeften zoals gezondheidszorg, voedsel en veiligheid, terwijl de ander dat niet heeft? Bij Wemos combineer ik mijn passie voor het vertalen van complexe thema’s in boeiende verhalen met de strijd voor wereldwijde rechtvaardigheid in gezondheid.”

Valeria is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de communicatiestrategie van Wemos en de aansturing van het communicatieteam.

Ze heeft ruime ervaring opgedaan op de volle breedte van het communicatievak, onder andere als hoofd communicatie van de Faculteit der Bètawetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam en bij een internationale plan – en projectontwikkelaar.

Valeria behaalde haar doctoraal in Interculturele Communicatie en vervolgens een master in Euroculture aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar opleidingen woonde ze periodes in Spanje, Portugal en Uruguay.

Terug naar het overzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube