Lisanne van der Schors

Institutioneel fondsenwerver

“Tijdens mijn verblijf in het Midden-Oosten heb ik ervaren hoe het is wanneer een gezondheidssysteem dreigt in te storten, en wat de directe impact is van nationaal en internationaal beleid op individuen. Dit heeft mij gemotiveerd om bij Wemos te werken, waar wij pleiten voor structurele veranderingen voor het verbeteren van gezondheidssystemen en om wereldwijde gezondheidsrechtvaardigheid te bereiken.”

Lisanne werkt als institutioneel fondsenwerver bij Wemos. Ze werkt samen met de rest van het team om mogelijkheden te vinden voor financiering en samenwerking, zodat we ons werk bij Wemos kunnen voortzetten.

Lisanne heeft ervaring in projectmanagement, programma kwaliteit en vooral in het beheren van fondsen van institutionele donateurs. Ze heeft deze ervaring opgedaan bij verschillende organisaties in ontwikkelings- en humanitaire hulp in Jordanië, Irak en Syrië.

Lisanne heeft een bachelor in European Public Health en een master in Global Health, beide behaald aan de Universiteit van Maastricht.

Terug naar het overzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube