Photo Juweriya Salah

Juweriya Salah

Planning, monitoring, evaluation & learning officer

“Bij Wemos hebben we verschillende disciplines, ervaringen, perspectieven en achtergronden, maar we delen en werken allemaal aan dezelfde overtuiging: het recht op gezondheid voor iedereen. Wemos zet zich in om structurele verandering en mondiale rechtvaardigheid te beïnvloeden, en dit is precies wat volgens mij nodig is om (gezondheids)gelijkheid te bereiken. Om onderdeel te zijn van Wemos is daarom enorm verrijkend.”

Juweriya is junior planning, monitoring, evaluation & learning (PMEL) Officer bij Wemos. Ze maakt deel uit van het PMEL-team van onze organisatie.

Juweriya kwam bij Wemos na het behalen van haar master Global Health aan Maastricht University (Nederland) en McMaster University (Canada). Ze heeft haar bachelor Farmaceutische Bedrijfskunde cum laude afgerond. Tijdens deze opleiding werkte ze aan de implementatie van een ontwikkelingsproject in Indonesië, als onderdeel van een minor International Aid and Development.

Juweriya heeft ook als Study Start-up Specialist bij een klinische onderzoeksorganisatie gewerkt. Ze was verantwoordelijk voor het plannen, monitoren en volgen van de activeringsvoortgang van de sites van klinische onderzoeken in Nederlandse ziekenhuizen. Voor de onderzoeken die zij coördineerde, was zij de aangewezen contactpersoon voor de Toezichthoudende Autoriteit en de Ethische Commissies in Nederland. Verder heeft ze ruime ervaring in academische training en vrijwilligerswerk.

Terug naar het overzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube