Photo Caroline van der Molen.

Caroline van der Molen

Communicatieadviseur

“Ik heb een specifieke interesse in het effectief, helder en aantrekkelijk overdragen van kennis door tekst en beeld te combineren. Vooral als dit mensen met verschillende achtergronden bij elkaar brengt, zodat ze zich verbonden voelen met elkaar en zich gesterkt voelen. Ik vind het geweldig dat ik Wemos kan ondersteunen in onze missie om gezondheid wereldwijd te verbeteren door inhoud en vorm te combineren en ervoor te zorgen dat onze boodschap begrepen en gezien wordt.”

Caroline werkt als communicatieadviseur bij Wemos. Ze ondersteunt ons werk binnen het Make Way-programma.

Eerder deed Caroline ervaring op als programmacoördinator Inclusive Business bij AgriProFocus, waar ze samenwerking en kennisuitwisseling rondom de thema’s gender en jeugd faciliteerde bij de netwerkorganisatie. Voordat ze bij Wemos kwam, werkte ze als freelancer en vertaalde ze complexe materie naar aansprekende en heldere content door middel van grafisch en motion design.

Caroline heeft een bachelor Taal- en Cultuurwetenschappen met als afstudeerrichting Politieke Geschiedenis en Internationale Betrekkingen en een minor Internationaal Recht, evenals een master Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief. Tijdens haar studie deed ze (onderzoeks)stages in Spanje, Zuid-Afrika en Colombia. Ze heeft haar studie aangevuld met cursussen over contentcreatie en (informatie)design.

 

Terug naar het overzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube