Photo jacqueline van zeventer

Jacqueline van Zeventer

Office manager

“Life is what happens while you are planning for other things”. Ter illustratie zou de Covid-19-pandemie genoemd kunnen worden. Echter, de nog veel bredere activiteiten van Wemos zijn juist gericht op die aspecten van gezondheidszorg die beter georganiseerd kunnen worden. Helaas is daar in de loop van decennia, zelfs eeuwen heen, weinig of geen aandacht of geld voor geweest. Ik beschouw het als een voorrecht om een bijdrage te leveren aan het bestrijden van deze nog steeds bestaande onrechtvaardigheden.”

 

Jacqueline werkt sinds november 2022 bij Wemos. Als office manager is zij verantwoordelijk voor personeelszaken, faciliteiten en fondsenwerving binnen de organisatie.

Met een passie voor talen en rechten, studeerde ze Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam, met Italiaans, Russisch en rechten in het curriculum. Voor deze studie heeft ze in Italië en Rusland gewoond.

Daarna werkte Jacqueline in projectmanagement en personeelszaken, waar ze ervaring opdeed in business analysis, global mobility, recruitment en headhunting in zowel Nederland als België.

Terug naar het overzicht

Ontvang onze nieuwsbrief

  • instagram
  • linkedin
  • youtube